Leta i den här bloggen

tisdag 8 september 2020

Efterlängtad återträff

 Efter att vi i princip har förbjudits att träffas, så har vi nu äntligen fått tillåtelse och modet att köra igång våra vävträffar igen. Det känns verkligen skönt, och jag hoppas att vi kan hålla ett lagom avstånd, så ingen ska behöva känna sig utsatt för risken att bli smittad av Coronaviruset. Merparten av oss tillhör ju den s.k. riskgrppen, men vi har förhållit oss försiktiga under hela sommaren och hoppas att vår plats på jorden också har hjälp till att skydda oss för viruset.
 Vi börjar i sedvanlig ordning med att äta surströmming. Sen tar en period av städning vid, eftersom det har skett en del förändringar i våra lokaler. Men vår förhoppning är att det kommer att bli bra till slut, även om vi får dela upp oss i mindre grupper, för att städningen ska kunna ske på ett säkert sätt.  Vi ser trots allt framtiden an med tillförsikt.  

Lite glesare dukning än vanligt.
Men surströmmingsmackan är lika god- om inte godare än vanligt.Vi tackar Monica och Gunnel för de goda kakorna till kaffet (som jag dock missade att fota av).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar